Minibus ilanları için Minibüs Pazarı Kuruldu.

Minibüs Pazarı

Minibüs ilanları için kurulan Minibus pazarı yayına girdi. binlerce ticari kullanıcılarının buluşma noktası olarak hedeflenen platforma ilk günden yoğun ilgi duyuldu. Akıllı tablet ve telefonlar üzerinden indirilip ilanları yönetebilen kullanıcılar için birde barkod okuyucu eklenmiş. barkodu okutan kullanıcılar satıcının tüm ilanlarına otomatik gidiyor ve ilanları listeleniyor. Tam anlamıyla minibüs galerilerine ve satıcılarına hitap etsede plaka,… Okumaya devam et Minibus ilanları için Minibüs Pazarı Kuruldu.

Yayım tarihi
EKONOMİ olarak sınıflandırılmış

2021 Zamlı Maaş oranları ne kadar

Memur maaşı 2021 Ocak zammı ile ne kadar olacak? Milyonlarca memurun gözü kulağı Ocak zammı ile ilgili gelen haberlerde. TÜİK tarafından Temmuz-Kasım enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından gözler Aralık ayı verisine çevrildi. Bu verinin de açıklanmasının ardından yeni zam ortaya çıkacak. Aralık ayı enflasyon beklenti anketine göre, memur ve memur emeklilerinin Ocak zammı yüzde 6.96 olacak.… Okumaya devam et 2021 Zamlı Maaş oranları ne kadar

Yayım tarihi
EKONOMİ olarak sınıflandırılmış

Müjdeyi bakan vermişti basvurular basladı.

Bakan sıfır faizle kredi basvurusu yapacakları müjdeyi vermişti. KOSGEB’den yapılan yazılı açıklamada, 1 Ocak 2016’dan “Sıfır Faizli Kredi Destek” programı açıklandığı güne kadar veritabanına kayıtlı firma sayısı 56 bin 810 ve KOBİ bilgi beyannamesi güncelleyen firma sayısı 147 bin 710 iken, 10 Aralık’tan bugüne kadar veritabanına yeni kaydolan firma sayısı 105 bin 463 ve aynı dönemde KOBİ… Okumaya devam et Müjdeyi bakan vermişti basvurular basladı.

Yayım tarihi
EKONOMİ olarak sınıflandırılmış